top of page

Mitä kuuluu?

Mitä kuuluu? Oikeasti, mitä sulle silleen oikeasti kuuluu?

Arjen kiireessä tällainen kysymys jää usein kysymättä. Jollekin sillä voi olla kuitenkin suuri merkitys. Suomen @mielenterveysseuran Mitä kuuluu -kampanja kannustaa kysymään ystävän kuulumisia, koska se on arvokkain lahjoitus, jonka voi antaa. Jokainen meistä voi antaa nämä kaksi sanaa ystävälle tai vähemmän tutummallekin. Alla ohjeita: Kuuntele ja ole läsnä. Anna toiselle tilaa. Muista, ettei sun tarvitse ratkaista tilannetta. Riittää, että kuuntelet. Ohjaa ammattilaisen puolelle, jos tilanne on vakava. Lisää ohjeita löytyy mitakuuluu.fi -sivustolta.

https://mitakuuluu.fi

Kuva on mitäkuuluu.fi sivustolta.

Mä toivon, että mä voisin olla sellainen ihminen, että minulle voi helposti tulla kertomaan, jos elämässä ei aina mene hyvin. Kaikilla meillä on niitä hetkiä, isompana tai pienempänä. On tärkeää, että jokaisella ihmisellä olisi joku jolle puhua, joku joka kysyy ”mitä kuuluu, silleen oikeesti?” Tämä kysymyksen voi kysyä, vaikka ei ihan tuntisikaan toista. Se tuntuu hyvältä ja sillä voi olla tosi iso merkitys.


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page