top of page

Syrjäytymiskierre seis harrastaen


Tämän päivän Etelä-Suomen Sanomissa henkilöhaastatteluni juuri alkaneeseen sivistyslautakunnan puheenjohtajuuteen liittyen.

Keskustelimme taustastani, miksi ryhdyin politiikkaan ja poliittisista tavoitteista kuluneen 2 vuoden aikana ja tulevaisuudessa. Haastattelu tehtiin oman peruskouluni Kivimaan koulun maisemissa. Parempaa paikkaa ei olisi voinut keksiä, siihen tiivistyy paljon ajatuksia ja syitä miksi haluan toimia lasten ja nuorten eteen.

”Lähiökoulussa vietetyt vuodet loivat pohjan sille, että Mäkynen (tuolloin vielä Rytkönen) kiinnostui koulutuksesta ja erityisesti sen periytyvyydestä, joka on Lahdessa korkeaa. Myös politiikassa hän halunnut vaikuttaa nimenomaan koulutusasioihin.

– Omat tavoitteeni ovat liittyneet erityisesti tasa-arvon edistämiseen niin, että Lahdessa syrjäytymiskierre keskeytyy.”

Lue koko juttu: https://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2545369


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page