top of page

Kevätkauden viimeinen valtuustonkokous


Tänään oli kevätkauden viimeinen valtuuston kokous. Olemme nyt istuneet puolet valtuustokaudesta! Tämä kokous oli vain reilun tunnin pituinen ja pääsimme kotiin ajoissa, vielä auringon paistaessa!

Valtuustossa tehtiin iso päätös Lahden tulevaisuuden houkuttelevuuden ja viihtyvyyden kannalta. Päätimme Ranta-Kartanon uintikeskuksesta. Tällaiset päätöksen ovat Lahdessa perinteisesti kinkkisiä. Moni tällainen päätös on keskusteluttanut valtuustoa pikkutunneille asti ja äänestykset olleet täpäriä yhden äänen eroilla. Tällä kertaa kun puheenjohtaja avasi keskustelun ja yhtäkään puheenvuoroa ei oltu pyydetty, repesi koko sali sponttaaniin nauruun ja taputuksiin!

Hieno hetki, hieno yksimielinen päätös!

Ranta-Kartanoon tullaan rakentamaan 50 metrin altaalla varustettu uimahalli sekä kylpylä, hotelli, huoneistohotelli ja viihdekeskus. Kokonaisuudesta saadaan upea hyvinvointi- ja vesiliikuntaviihdekeskus, kuhan asemakaava saa lainvoiman. Hankkeelle on myös oma taideohjelmansa.

Lue uutinen valtuuston päätöksestä: https://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2547108


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page