top of page

PHHYKYn talousselvitys


Pääsin tänään kaupunginhallituksen kokoukseen päättämään talousarvioesityksestä ja keskustelemaan PHHYKYä koskevista kysymyksistä. Melkein neljä tuntia kestäneen kokoukseen kuului paljon tiukkoja keskusteluja, mutta tällä kertaa kokousväki oli varsin yksimielinen. Esityksestäni kaupunginhallitus päätti yksimielisesti edellyttää PHHYKYltä ulkopuolista ja riippumatonta talousselvitystä vuosien 2017-2018 maksuosuuksien ylitykseen ja menojen kohdistumiseen. Lisäksi päätimme jättää palvelusopimuksen vielä pöydälle lisätiedon tarpeen vuoksi. Varajäsenenä pääsen harvoin kaupunginhallituksen kokouksiin, joten pyrin perehtymään asioihin huolella ja edistämään hyvää taloudenhoitoa laadukkaampien palveluiden puolesta. Kaupunkilaisille on oikeus saada hyvin järjestettyä terveydenhoitoa tarkoituksen mukaisesti käytettyjen verorahojensa vastineeksi.

Kunnon Yin jooga ja Quorn-wokki auttaa rentoutumaan pitkän päivän jälkeen.


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page