top of page

Lahden ylpeys: monitoimitalot


Vastaanotimme tänään Hämeenlinnan sivistyslautakunnan Lahteen vierailulle perusopetuksen vastuualuejohtajan Lassi Kilposen kanssa oikein tiimiväreissä -vieläpä Lahden väreissä.

Vierailimme meidän ylpeyden aiheissa eli monitoimitaloissa, Jalkarannassa monitoimitalo Jalossa ja Länsiharjussa. Oli ilo katsella hämeenlinnalaisten kollegojen vau-reaktioita koulujen tiloista. Hyviä kysymyksiä ja keskustelua koko aamupäivän. Jatketaan hyvää yhteistyötä kaupunkien välillä.

Suuri kiitos erinomaisista esittelykierroksista rehtori ja toiminnajohtaja Anu Kauppinen ja rehtori Timo Helle.

Monitoimitaloja rakennetaan Lahteen tulevien vuosien aikana runsaasti ja ne ovat herätteneet pelkästään positiivista palautetta. Saman katon alla lasten ja nuorten kohtaamispaikkaa: varhaiskasvatus, kerhotoiminta, peruskoulu ja harrastustoimintaa.


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page