top of page

Viimeinen kokous Wellamo-opiston johtokunnan puheenjohtajana


Omalta osaltani viimeinen Wellamo-opisto :n johtokunnan kokous puheenjohtajana. Tämä on ollut ehdottomasti kivoimpia juttuja omalla poliittisella urallani. Osaava Wellamo-opiston rehtori Mari Ylä-Sankola-Peltola ja henkilökunta, huippujohtokunta ja kivoja päätösasioita lahtelaisten vapaa-ajan, harrastuneisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi jättivät omaan arkeeni aina hymyn kasvoille ja miellyttäviä muistoja.

On ollut ilo johtaa Suomen suurimman seudullisen kansalaisopiston johtokuntaa, joka järjestää kaikenikäisille yleissivistäviä opintoja ja järjestää monipuolista itsensäkehittämisen opintoja taaperoikäisten taidekasvatuksesta ikäihmisten digitaitoihin.

Isoimpia asioita mikä Wellamo-opistoa koskee lähitulevaisuudessa, ja mitä tässä kokouksessakin käsiteltiin, on Paavola kampushankkeen edistyminen, joka valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2023. Kampusalueella tulee olemaan Wellamo-opiston ja Taide- ja muotoilukoulu Taikan lisäksi Tiirismaan yläkoulu, uusi lukio ja Humpula päiväkoti, jolloin alueella on 2521 lasta ja nuorta päivittäin. Hanke on Lahden suurimpia hankkeita ja uudet tilat tulee omaan harrastusten tarpeisiin todella hyvät.

Kiitos yhteistyöstä kahden vuoden aikana!


RECENT POSTS

ARCHIVE

bottom of page